VIP страсти в BIG размери

Некои Ентелигентни мисли за телевизионна Инквизиция и предвиждания какво ще се случи във ВИП Брадър
29 мар 2006 11:08,
VIP страсти в BIG размери
Илюстрация: Корбис
Препускам в умерен тръс към вкъщи, защото часът е близо 20.00 и ще започва поредният лайф. То в това звездно издание на Тупарев&Sie май повечето са извънредните, отколкото редните предавания, ама нейсе.

Някъде сред вестникарските писания докопах статистика, която ме комплексира трайно и завинаги. Цялата мерзка тълпа, дето застъпва вечерна смяна в 20.00 пред ТВ приемниците била ниско образована и не-Ентелигентна, а аз, видите ли, съм от ония нещастни 15-16-17 процента висшисти, дето са кривнали от правия път!

Чудя се дали да посипя по-напред главата си с пепелта от дипломата си или да преглътна и да продължавам да тръпна в очакване Кънчев и все по-дразнещата Евелина да скокнат на екрана и с мазно-доволни гласове да започната поредната садо-игра с търпението на зрителя.

Подозирам тайно, че преди старта ги нахъсват като ловджийски кучета със салам-кучешка радост да бъдат колкото се може по-противни, самодоволни и вездесъщи.

И тъкмо съм преглътнала Пънчев&Ева се появява окаяната Тайна инквизиция. Никой не разбра по какъв признак избраха ВИП-овете (аз лично смятам, че са единствените съгласили се), но коя умна глава селектира инквизиторите, не знам...но мисля, че има милиони желаещи да посекат гореспоменатата.

Венета все повече изперква и се държи като някоя древна леличка в климактериум, която е “еманация” на морала и злобата съответно!

Онова рядкозъбо недоразумение, самообявило се за титан на светската журналистика – Борето, както го наричат с умиление водещите, дори не трябва да полага усилия, за да те накара да пожелаеш да събереш в шепа и останалите му зъби. Но пък познава Моника Белучи, човечецът!

Виж, Кристина Патрашкова е друг филм. Да я питаш 'кво прави сред тия злобни изроди таз умерена и интелигентна жена.

Както и да е, извънредният лайф е посветен на двете Зала-Галки.
К. и Л. в комплект решили да излизат, че изтънчените им душевности, видите ли, не понасят ВИП-простотията, дето се шири вътре. Немали нерви, така да се каже.

И тъкмо целокупното българско човечество да преживее този удар “две в едно”, едната Зала-Гала решила, че всъщност има още малко апетит за ВИП-помията, с която я заливат бедните духом съквартиранти! Ще остане момичето да поработи с Пищова, с Дендито, да ги направи по-добри. Мила родна картинка!

Другата анорексично тракаща с кокали вече бивша ВИП-ка влиза в студиото и е ред за малко популизъм. Осиновени кучета, това онова!

И после, о, чудо! На въпроса защо е решила да напусне къщата, моделката на Освиенцим отговаря някак познато. “Аз доказах на себе си, че мога да се преборя с всичко, всъщност аз съм победителка, не губеща”.

Да не би с Весела Нейнски заедно да са си писали речите по напускането, се чудя и мая! 'Кво доказа, бе, Галче, освен,че можеш да се преобличаш, да лочиш уиски от шишето, да флиртуваш с де що има под ръка и да дуеш силиконови уста?!

Никога в живота си не съм зървала подобни фурнаджийски лопати. Ще си ходя, няма да си ходя. Към продуцентите: купете им един тълковен ВИП речник и им отбележете с червено думата “достойнство”.

Та няма да ми липсват изобщо нито една от двете самоотлъчили се! Както и почти никой от останалите в къщата, ако решат да направят масово напускане! Тогава предлагам да вкарат вътре членовете на тайната инквизиция плюс Пънчев и Ева, да ги заключат и да не ги пускат, докато не подпишат декларация, че ще забравят що е ББ форевър.

Та кой значи остана вътре?
Галка работливата, дето си хариза розовата обувка на Миро да пие от нея, ако не е гнуслив.

Чичо Митко Питона, Пищова и пр., който пече питки и обича жена си в последно време. (Не знаех, че има жена, но всъщност освен, че е стопроцентов простак, аз друго за него не знам). Моля зрителите със слаби сърца да не гледат следващия му стриптийз, защото е инфарктопредизвикателен.

За мачото, Дичото, Димето кво да каже човек! Постни като боб-чорба по време на Велики пости. Кой по-прост, кой по-мъжествен, кой по-женствен, на кой му пука всъщност.

Тази Ли-лана с тире ли се пише или не!?И това артистичен псевдоним ли е или риъл нейм!Е, квото и да е, добро е момичето!Поне не е толкоз дразнещо. Ако си смени тебешира на устните с нещо цветно, цената няма да си има.

Виолетка повече я бива за мишена на стрелите на Купидона с каменна гръд , отколкото за майка. Но пък артистично изпълнява и двете роли!Вкарва неподправен драматизъм и натурален сантимент във ВИП-сагата.

Денди ми е любимец, не мога да си кривя душата!Един такъв като паун, шарен, ексцетричен, пикантен, забавен!Иде ми да го щипна по дупето, обуто в прозрачни черни боксери. Ще се прежаля да пусна един смс на финала, ако стигне дотам.

Не мога да не кажа и две-три добри думи за любимото си шоу, все пак! За пръв път мисиите са на ниво, както и монтираният материал от къщата барабар с коментарите. Да бяха сменили и водещите...

Очаквам до края:
  • Данайа да се върне при баба си, за да освободи терен за майчиното си сърце да се развихри!
  • Дим и Денди да се помирят и да основат ВИП комитет в защита правата на различните.
  • Митко Пищова да започне собствено произвоство на мекици, баници, тиганици, понички, пирожки и други, за да подпомогне каузата “звезден стандарт”.
  • Галка от Каризма да се научи да говори неравноделно и да замести психоложката на предаването.
  • Скалата да изперка от анаболите, които поглъща и да изпочупи инвентара, така къщата ще заприлича на тази от ББ2 и съквартирантите ще започнат отначало. Така де, нека има равни условия за всички.
  • Денди да издаде сборник с текстове на фолк-хитове и да разиграе търг след излизането си.
  • Райна, облагородена от духовната Галка, да престане да си бърчи устата като кокоши задник, а да осъзнае какъв задник всъщност е!
  • Коцето, надушвайки миризмата, да си плюе на петите и да прескочи оградата на къщата като същинска Стефка Костадинова.
  • Лилана и Дичо да обявят раждането на новия звезден дует “Дирли-Дирли-дишка” или нещо такова и да разбият класациите, или поне да изместят “Каризма”.
Обичам Биг Брадър, това е положението. Независимо дали там ще върти опашка Райна, намазана с мед или с люта чушка по устата, та да млъкне, или Мел, която не се къпе, но пък ми действа приспиващо вечер.

И моля ви се, не ме обиждайте по презумпция, аз съм Ентелигентна, не гледам нито един глупав сериал!
На мен ми дайте само БИГ Брадър. В краен случай – ВИП.


Даниела Михайлова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание